Ålesund Friidrettsklubb feiret 100-årsjubiléum

Ålesund Friidrettsklubb (tidligere Ålesund Idrettslag) rundet nylig 100 år, og på selve jubileumsdagen 22. februar var det stor fest i Frimurerlosjen. Men dagen før var noen av utøverne fra noen år tilbake samlet til mimrefest. Mange av de navnene står fortsatt på fremtredene plass i statistikkene, som du finner et annet sted på siden. Nedenfor følger noen bilder fra de to tilstelningene.


Her ser vi rundt bordet fra venstre: Oddbjørn Lande, Torbjørn Måseide,
Gunvald Thomassen, Olaf Hesseberg, Randulf Aarset, Hans Jarle Longvastøl og Gjert Knutsen.


Per Gunnar Lien og Oddbjørn Lande


Haldor Sæther og Gjert Knutsen


Til venstre sitter nåværende formann Erik Aarset. 


Haldor og Oddbjørn


Alle er nevnt før.


Her gjelder det samme. Minst to deltakere ble ikke med på noen av bildene: Arnfinn Ofstad og fotograf Johnny Stette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Så følger noen bilder fra selve jubileumsfesten:Fotograf: Johnny Stette
Bildejustering: Jon Abelseth
Bildene er redusert til skjermkvalitet og vil ikke nødvendigvis bli bra på papirutskrift. Originalbildene kan gjøres tilgjengelige for interesserte deltakere.

Jo, dagen før dagen var veteraner fra 1950- og 60- tallet samlet til mimretreff og hadde reker med tilbehør.
Jubileumsfesten ble avholdt lørdag 22.02.03 på frimurerlosjen - med 49 deltakere. Toastmaster var Gunvald Thomassen - tidligere 800m-stjerne . På programmet var velkomsttale av formannen, taler av formannen i Møre og Romsdal Idrettskrets, friidrettsmannen Jostein Mo, kultursjefen i Ålesund  Lars Johan Huse  og formannen i Møre og Romsdal Friidrettskrets - Elisabeth Kirkebø .
Menuen var reke-cocktail , svinestek og iskrem .
Malvin Dalhus holdt lysbildeshow med kommentarer, hvor man fikk gjensyn med bilder fra den ålesundske friidretten og de mange arenaer som idrettsfolkene måtte ta til takke med, Utstillingsplassen og Nørve stadion, inntil Aksla sto ferdig i slutten av 1940-årene . Til kaffen etter middag og lysbildeshow var det flere av veteranene som hadde ordet og mintes sine glans-dager. Tilslutt fikk folket også i gang dansefoten og alle kunne gå vel fornøyde hjem kl 02.00 .